به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، رحیم سروریزنجانی شامگاه دوشنبه در دیدار کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان با امام جمعه زنجان گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی زنجان در پنج رشته اصلی به خودکفایی رسیده و در بسیاری از زمینهها امکان اعزام نیرو به استانهای همجوار وجود دارد.
سروری با اشاره به تصویب 32 پروژه حوزه بهداشت و سلامت در سفرهای استانی هیئت دولت به زنجان افزود: این مصوبات نقش قابل توجهی در رفع بسیاری از مشکلات حوزه سلامت و فراهم کردن زیرساختهای لازم برای توسعه استان در دهههای آتی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه با ظرفیتهای ایجاد شده در حوزه پزشکی استان دیگر نیازی به اعزام بیماران به سایر استانها وجود ندارد ادامه داد: در حال حاضر بیمارانی از برخی از کشورهای همسایه جهت مداوا به استان مراجعه میکنند و در حال حاضر 10 درصد از بیماران مراکز درمانی این دانشگاه را مراجعین از استانهای همجوار تشکیل میدهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از تصویب اعتبار لازم برای راهاندازی بیمارستان سوختگی استان در دور سوم سفر هیئت دولت خبر داد و گفت: راهاندازی سامانه پیوند کلیه و پیوند مغز استخوان به بیماران سرطانی نیز در دستور کار این دانشگاه قرار دارد.
سروری با یادآوری اینکه در حال حاضر این دانشگاه در 38 رشته - مقطع دانشجو میپذیرد، اظهار داشت: از سال 84 تاکنون ظرفیت رشتههای تخصصی و دکترای عمومی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان 450 درصد افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه این دانشگاه در حال حاضر یکی از قطبهای تحقیقاتی ژن درمانی کشور محسوب میشود، تصریح کرد: راهاندازی مرکز تحقیقات بیماریهای متابولیک در استان یکی از دستاوردهای منحصر بهفرد این دانشگاه در سالهای اخیر بوده و در آینده دو مرکز تحقیقاتی دیگر نیز در همین راستا راهاندازی خواهد شد.
سروری با اشاره به اینکه 14 نوع خدمات تخصصی و پنج مورد خدمات فوق تخصصی در مراکز درمانی این دانشگاه ارائه میشود، خاطرنشان کرد: آندوسکوپی شکستگی فک که اخیراً در این دانشگاه صورت گرفت از جمله دستاوردهای است که در کشور بینظیر است.
وی با یادآوری اینکه از آغاز فعالیت دانشگاه علوم پزشکی زنجان تا سال 84 در مجموع 48 میلیارد ریال اعتبار برای خرید تجهیزات پزشکی در استان جذب شده بود، افزود: این در حالیست که این رقم در فاصله سالهای 84 تا 88، 143 میلیارد ریال بوده که منجر به افزوده شدن خدمات تخصصی و فوقتخصصی گستردهتر خدمات بهداشتی و درمانی در استان شده است.
سروری با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی زنجان از موقعیت بسیار مطلوبی در میان دانشگاههای تیپ 2 کشوری برخوردار است، تصریح کرد: رویکرد و اهتمام اصلی این دانشگاه بر این است که تا پایان برنامه پنجم توسعه به دانشگاه تیپ یک تبدیل شود.
نظر شما